ONLINE 24 JAM
SELURUH GAMBAR SERTIFIKASI LEGALITAS KLINIK DE NATURE INDONESIA DAPAT KAMI INFOKAN MELALUI CHATTING WHATSAPP - LINE - BBM STANDAR PRODUK INTERNASIONAL ( ISO ) DAN NASIONAL BPOM - HALAL MUI JUGA SEBAGIAN TESTIMONI KESEMBUHAN PASIEN BESERTA HASIL LABORATORIUM SETELAH KONSUMSI OBAT DE NATURE BUKTI RESI KIRIMAN LUAR NEGERI DAN DALAM NEGERI YANG BISA DICEK SECARA ONLINE SEBAGAI REFRENSI PAKET TELAH SAMPAI TUJUAN
Beranda » GEJALA UTAMA SIFLIS » GEJALA UTAMA SIFLIS

GEJALA UTAMA SIFLIS

Kode : -
Berat : 300 gram
Stok : Ready Stock
Kondisi : Baru
Kategori : GEJALA UTAMA SIFLIS
Dilihat : 121 kali
Review : Belum ada review
INFO HARGA
Silahkan menghubungi kontak kami untuk mendapatkan informasi harga produk ini.

Bagikan informasi tentang GEJALA UTAMA SIFLIS kepada teman atau kerabat Anda.

Deskripsi GEJALA UTAMA SIFLIS

Gejala Utama Siflis — Apakah ini yang tengah Awak  hidapi? Ada keluar cairan kekuningan/keputihan dari kemaluan  sehingga ada tompokan pada seluar dalam. Adakah saya dijangkiti penyakit kelamin? Penyakit kelamin disebarkan oleh hubungan seks di antara pasangan yang telah dijangkiti kuman, seperti chlamydia, sifilis dan gonorrhoea. Penyakit kelamin berjangkit semasa melakukan hubungan seks melalui faraj, dubur atau oral (mulut).

RAWATAN HERBA SIFILIS,GONOREA,KENCING SAKIT DAN KEPUTIHAN

RAWATAN HERBA SIFILIS,GONOREA,KENCING SAKIT DAN KEPUTIHAN

Sekiranya bahagian sulit anda mengeluarkan cecair yang lain dari kebiasaan atau hadirnya gejala-gejala lain di bahagian faraj/zakar seperti di bawah. Segera untuk beerunding dengan Doktor mahupun pakar kesehatan yang Anda percayai.

 • Gatal
 • Bengkak
 • Keluar lendir/cecair
 • Sakit
 • Kemerahan
 • Tumbuh ruam, jerawat
 • Berasa sakit ketika membuang air kecil

Apa itu Sifilis?
Sifilis adalah penyakit jangkitan seksual yang berpunca daripada kuman bakteria yang dikenali sebagai Treponema pallidum.Sifilis boleh menjangkiti lelaki dan wanita.

Bagaimana saya boleh dijangkiti sifilis?
Anda boleh dijangkiti sifilis dengan:
• Menyentuh lepuh atau ruam sifilis pada seseorang walaupun lepuh atau ruam berkenaan sukar dilihat.
• Melakukan hubungan seks oral, vagina atau dubur tanpa menggunakan kondom.
• Tersentuh atau terkena darah yang berjangkit.
• Wanita hamil boleh menjangkiti bayi mereka dengan sifilis.

Sifilis dan Bayi (Sifilis Kongenital)
Seorang wanita hamil boleh menjangkiti bayinya dengan sifilis melalui darah. Bayi berkenaan kadangkalanya akan dilahirkan dalam keadaan mati atau tercedera. Gejala ini dipanggil Sifilis Kongenital dan ia amat jarang ditemui di Australia.Bayi sering dilahirkan tanpa simptom sifilis, tetapi mereka kemudiannya boleh jatuh sakit dengan teruk.

Bagaimana boleh saya tahu jika saya dijangkiti sifilis?
Sifilis seringkali tidak mempunyai sebarang simptom, jadi orang yang dijangkiti sifilis mungkin berasa sihat dan baik. Anda hanya akan tahu melalui sebuah ujian darah jika anda dijangkiti sifilis.

Wanita patut menjalani ujian sifilis dalam tempoh masa 12 minggu pertama kehamilan atau semasa lawatan pertama mereka ke doktor. Sesetengah wanita mungkin akan diperiksa kembali untuk sifilis bila tempoh kehamilan mereka sudah lebih lanjut.

Apa yang saya perlu buat jika saya ada sifilis?
Hentikan hubungan seks, biarpun dengan menggunakan kondom, sehingga tempoh rawatan sifilis anda sudah selesai.Jika anda dijangkiti sifilis, beritahu pasangan atau pasangan-pasangan seks anda agar mereka boleh diperiksa. Pakar kesehatan anda akan membantu anda untuk memutuskan siapa yang perlu diberitahu bahawa anda dijangkiti sifilis dan beliau boleh membantu anda untuk memberitahu mereka.

Bolehkah sifilis dirawat atau disembuhkan?

 • Ya, sifilis boleh dirawat dan disembuhkan dengan suatu siri Herba. Tempoh masa rawatan akan bergantung pada tahap jangkitan sifilis berkenaan. Pastikan anda berbincang dengan pakar herba anda.
 • Setelah rawatan sifilis anda sudah selesai, anda mesti menjalani ujian lain pula untuk memastikan anda sudah benar-benar sembuh.
 • Wanita boleh mendapatkan rawatan sifilis pada tahap awal kehamilan untuk menghalang bayi mereka daripada dijangkiti sifilis.
 • Anda boleh dijangkiti sifilis lagi walaupun anda sudah sembuh daripada jangkitan sifilis pada masa lalu.

Bagaimana boleh saya melindungi diri saya dari dijangkiti sifilis?

 • Pastikan anda dan pasangan seks anda diperiksa untuk sifilis. Kerap jalani pemeriksaan untuk sifilis jika anda mempunyai lebih daripada seorang pasangan seks atau pasangan seks anda melakukan hubungan seks dengan orang lain. Risiko jangkitan sifilis akan meningkat sejajar dengan bilangan pasangan seks yang anda ada.
 • Pastikan anda dan pasangan anda dirawat supaya anda tidak akan saling menjangkiti antara diri anda dan pasangan anda atau menjangkiti orang lain dengan sifilis.
 • Gunakan kondom semasa melakukan seks vagina, dubur dan oral, biarpun dengan pasangan tetap anda jika anda juga melakukan hubungan seks dengan orang lain.
 • Bincangkan penggunaan kondom dengan pasangan seks baru anda sebelum anda melakukan hubungan seks dengan mereka.
 • Jangan lakukan hubungan seks, biarpun dengan menggunakan kondom, dengan seseorang yang dijangkiti sifilis, sehingga tempoh rawatan mereka sudah selesai.

Bagaimana boleh saya pastikan agar saya tidak menjangkiti orang lain dengan sifilis?

 • Jangan lakukan hubungan seks dengan sesiapa, biarpun dengan menggunakan kondom, sehingga rawatan anda sudah selesai.
 • Kerap jalani pemeriksaan untuk sifilis jika anda mempunyai lebih daripada satu pasangan seks atau jika pasangan anda telah melakukan hubungan seks dengan orang lain. Anda boleh dijangkiti sifilis lagi.

Di mana boleh saya dapatkan nasihat dan bantuan?
Anda boleh mendapatkan bantuan daripada:

 • DeNature Herba
 • Doktor
 • Klinik kesihatan seksual
 • Perkhidmatan kesihatan masyarakat
 • Pusat perancangan keluarga

 

BERBINCANG DENGAN KAMI “DENATURE HERBA”

TENTANG KESIHATAN SEKSUAL

APA PESAKIT KAMI KATA??

APA YANG MEMBUAT PRODUK INI ISTIMEWA ?

Diproses menggunakan Metode Cold Preasur Nanotech , menghasilkan Produk Liquid Capsul yang berkualitas,mudah diserap oleh tubuh dalam usaha membrantas virus,bakteri dan jamur. 

> 97.83% Pesakit kami pulih selepas 2 minggu hingga 1 bulan pengambilan.
> 100% Herba Selamat untuk wanita hamil dan Ibu menyusui
> Tahap pemulihan dapat dilihat dengan ketara selepas 3-5 hari penggunaan.
> Pemulihan penuh biasanya 2minggu-1bulan dengan bekalan diperlukan 2- 4 botol
> Statistik menyeluruh kadar & tempoh pemulihan bergantung kepada tahap kritikal.

HARGA OBAT

2 BOTOL UNTUK PENGUBATAN 1 MINGGU — RM 86

4 BOTOL UNTUK PENGUBATAN 2 MINGGU — RM 161

8 BOTOL UNTUK PENGUBATAN 1 BULANM — RM 294

Kami mengesyorkan kepada pesakit Rawatan dijalankan selama 2 minggu hingga 1 bulan. Dengan rawatan ini umumnya (97.45%) sifilis telah sembuh dan hampir sembuh untuk sifilis berulang dan telah kronik
KESIMPULAN
Sifilis adalah penyakit kelamin yang disebabkan oleh bakteria. Gejala sifilis bermula dengan kemunculan sakit yang tidak menyakitkan di bahagian alat kelamin, mulut, atau rektum.Kecederaan pada kawasan kelamin yang merupakan gejala sifilis (sifilis) sering tidak kelihatan dan tidak menyakitkan, oleh itu penderita tidak menyedarinya.
Walau bagaimanapun, pada peringkat ini, jangkitan ini boleh dihantar kepada orang lain.Tanpa pengendalian yang cepat dan tepat, sifilis dapat merosakkan organ otak, jantung, dan beberapa organ lain. Pada wanita hamil, jangkitan juga berbahaya kerana ia boleh menyebabkan keadaan janin yang tidak normal, walaupun kematian bayi. Oleh itu, sebelum diagnosis dan rawatan, lebih mudah untuk menyembuhkan sifilis. Demikian entry dari saya mengenai Gejala utama siflis ?. semoga berfaedah. Salam sehat DeNature.
Tags: , ,
Ditambahkan pada: 3 August 2019

Belum ada ulasan untuk produk GEJALA UTAMA SIFLIS

Silahkan tulis ulasan Anda

Your email address will not be published.SIDEBAR