ONLINE 24 JAM
SELURUH GAMBAR SERTIFIKASI LEGALITAS KLINIK DE NATURE INDONESIA DAPAT KAMI INFOKAN MELALUI CHATTING WHATSAPP - LINE - BBM STANDAR PRODUK INTERNASIONAL ( ISO ) DAN NASIONAL BPOM - HALAL MUI JUGA SEBAGIAN TESTIMONI KESEMBUHAN PASIEN BESERTA HASIL LABORATORIUM SETELAH KONSUMSI OBAT DE NATURE BUKTI RESI KIRIMAN LUAR NEGERI DAN DALAM NEGERI YANG BISA DICEK SECARA ONLINE SEBAGAI REFRENSI PAKET TELAH SAMPAI TUJUAN
Beranda » SIPLIS LELAKI » SIPLIS LELAKI

SIPLIS LELAKI

Kode : -
Berat : 300 gram
Stok : Ready Stock
Kondisi : Baru
Kategori : SIPLIS LELAKI
Dilihat : 300 kali
Review : Belum ada review
INFO HARGA
Silahkan menghubungi kontak kami untuk mendapatkan informasi harga produk ini.

Bagikan informasi tentang SIPLIS LELAKI kepada teman atau kerabat Anda.

Deskripsi SIPLIS LELAKI

DeNature Herba — Tahukah anda apa penyakit siplis lelaki? Adakah anda fikir anda telah terdedah kepada Sifilis? Anda fikir ia Sifilis dan mahu merawat gejala-gejala Sifilis ?  Sifilis atau syphilis merupakan sebuah penyakit berjangkit yang disebabkan oleh bakteria Treponema pallidum. Ia termasuk dalam golongan penyakit yang disebarkan melalui hubungan seks atau lebih dikenali sebagai ‘STD’ (Sexually Transmitted Disease) atau ‘STI’ (Sexually Transmitted Infection). Namun, terdapat juga keadaan di mana penyakit ini berjangkit kepada bayi yang sedang berada di dalam kandungan ibunya semasa ibu tersebut mengandung iaitu sifilis kongenital (congenital syphilis).

Bakteria tersebut berbentuk berpilin atau seperti alat pemutar untuk membuka gabus botol kaca (corkscrew). Penyakit ini berjangkitan melalui kulit dan lapisan mukus (mucus membrane) dengan ciuman mulut, hubungan seks oral, kelamin atau melalui liwat. Lebih kurang 30 hingga 60 peratus daripada individu yang terdedah dengan sifilis primer dan sekunder mendapat jangkitan tersebut.

Penyakit sifilis kongenital pula berlaku apabila bakteria tersebut berjangkit kepada bayi yang sedang berada di dalam kandungan ibu melalui ‘placenta’ ataupun uri jika ibunya tidak mendapatkan rawatan segera bagi mengubati sifiilis ketika mengandung. Terdapat banyak ciri-ciri dan komplikasi kepada bayi yang menghidapi jangkitan sifilis ini yang akan dibincangkan dengan lebih lanjut.

Baca Juga : SIFILIS SEKUNDER

BERCAKAP DENGAN KAMI TENTANG KESIHATAN SEKSUAL

APA PESAKIT KAMI KATA

Cara Rawatan Untuk Penyakit Sifilis
Cara-cara pengubatan sipilis bergantung kepada tahap penyakit tersebut. Dengan antibiotik dokter mahupun herba sama sahaja. Keduanya adalah baik dan boleh sembuhkan siplis. Untuk membuat Anda senang  tentukan rawatan , kami akan mencuba membantu mengenai keduanya. Teruslah membaca

 1. Antibiotik.Untuk rawatan sifilis primer, sekunder dan tertiari (kurang daripada setahun)
  Benzanthine penicillin 1.8g IM dalam satu dos
  Procaine penicillin 1g IM setiap hari selama 10 hari
  Bagi jangkitan sifili yang melebihi 1 tahun atau berada pada tahap pertengahan, Bezanthine Penicillin 1.8g IM seminggu sekali sebanyak 3 dos.Salah satu daripada kesan sampingan daripada rawatan ini adalah reaksi Jarisch-Herxheimer. Ia bermula setelah satu jam rawatan diambil dan boleh berpanjangan sehingga 24 jam. Gejala-gejala yang akan muncul adalah seperti sakit kepala, demam, sakit-sakit otot dan degupan jantung yang laju. Ianya berlaku disebabkan oleh reaksi sistem ketahanan badan terhadap lipoprotein yang dilepaskan oleh dinding sel bakteria yang pecah selepas rawatan tersebut bermula.
 2. Herba. Dos herba akan disesuaiakn dengan tahap penyakit siplis yang Anda hidapi. Umumnya rawatan adalah 14 hari untuk sifilis primer dan 1bulan untuk sifilis sekunder dan tertiari (kurang daripada setahun). Herba dipercaya tiada kesan sampingan dan selamat digunakan untuk ibu mengandung dan menyusui.

HERBA SIFILIS BERKESAN SEPANTAS 24JAM

SIPLIS LELAKI

SIPLIS LELAKI

APA YANG MEMBUAT PRODUK INI ISTIMEWA ?

Diproses menggunakan Metode Cold Preasur Nanotech , menghasilkan Produk Liquid Capsul yang berkualitas,mudah diserap oleh tubuh dalam usaha membrantas virus,bakteri dan jamur. Kesan obat bisa dirasakan setelah 2-3 kali pemakaian. 100% Herbal. Aman untuk wanita hamil dan ibu menyusui.

97.83% Pesakit kami pulih selepas 2 minggu hingga 1 bulan pengambilan. 

 • 100% Herba Selamat untuk wanita hamil dan Ibu menyusui
 • Tahap pemulihan dapat dilihat dengan ketara selepas 3-5 hari penggunaan.
 • Pemulihan penuh biasanya 2minggu-1bulan dengan bekalan diperlukan 2- 4 botol
 • Kajian dan analisa membuktikan keberkesanan Herba Denature, tetapi tempoh pemulihan seseorang adalah berbeza.
 • Statistik menyeluruh kadar & tempoh pemulihan adalah bergantung kepada tahap kritikal.

KESIMPULAN 
Sifilis adalah salah satu penyakit kelamin yang paling berbahaya yang ditularkan melalui hubungan seksual. Ini kerana simptom sifilis sangat sukar untuk dikesan, bahkan boleh muncul tiba-tiba dalam keadaan yang sudah pun komplikasi alias yang teruk. Akibatnya, keadaan ini boleh mengancam nyawa pesakit.

Sifilis digelar sebagai “peniru besar,” kerana gejala-gejala ini cenderung menjadi samar-samar dan serupa dengan penyakit kelamin lain. Pada mulanya, orang yang terjejas oleh sifilis akan mengalami benjolan dalam alat kelamin atau mulut. Tubuh mula membasahi ruam tetapi tidak gatal, biasanya muncul di telapak tangan, kaki dan bahagian tubuh yang lain.

Gejala mungkin hilang pada masa-masa tertentu, tetapi ini harus menjadi perhatian. Kerana, ini boleh menjadi tanda bahawa jangkitan sifilis mula membina komplikasi dan merosakkan fungsi tubuh yang lain. Kesan maut, sifilis boleh menyebabkan penyakit jantung, kebutaan, masalah mental dan gangguan saraf, sehingga kematian. Demikian entry saya mengenai siplis lelaki, semoga berfaedah. Salam Sehat DeNature.

Tags: , ,
Ditambahkan pada: 19 July 2019

Belum ada ulasan untuk produk SIPLIS LELAKI

Silahkan tulis ulasan Anda

Your email address will not be published.SIDEBAR